030 3050073 info@schildersspot.nl

Vergelijk schilderwerk offertes

Bespaar tot 50% in 1 minuut

Vraag gratis 3 offertes aan voor schilderwerk binnen of buitenAffiliate Programma

Affiliate Programma

SpotConcepts groeit hard en daar zijn we meer dan trots op. Wij laten graag andere daarvan mee profiteren. Speciaal hiervoor hebben wij een affiliate programma ontwikkeld, waarbij we graag een constructieve relatie opbouwen met onze affiliate partners.

Wat is affiliate marketing?

Met affiliate marketing kun je geld verdienen met je website. Het idee is dat de publisher (jij) samenwerkt met een adverteerder of reseller van diensten of concepten zoals SpotConcepts. De publisher stuurt bezoekers door naar de adverteerder. Dit kun je doen via je website, maar ook via e-mail, keywordmarketing of via social media (bijvoorbeeld via Twitter). Daarnaast kun jij bij SpotConcepts actief aan de slag via de telefoon en kun je met onze belscripten  een mooi parttime inkomen realiseren.

Als een van deze bezoekers een transactie genereert krijgt de publisher (jij) een commissie. De hoogte van de commissie verschilt per affiliateprogramma, maar kan rond de Euro liggen bij heel laagdrempelige actie (bijvoorbeeld een gratis nieuwsbriefinschrijving) tot enkele tientallen euro’s voor bijvoorbeeld het boeken van een (dure) reis of het afsluiten van een verzekering. SpotConcepts heeft een affiliate programma ontwikkeld voor de verschillende concepten die wij in de markt zetten. De verdiensten worden per kwartaal uitbetaald vanaf € 30,=. De verdiensten variëren van € 18,= per jaar ex btw tot € 50,= ex btw (betaling per kwartaal met een minimum van € 30,=)

Ons AFFILIATE PROGRAMMA

SpotConcepts laat ondernemers in een marktsegment meeliften op consumenten gedrag in zoekmachines voor een eenmalig bedrag per jaar en verdelen de leads binnen onze deelnemers.

Subdoel is onze deelnemers na rato van gekozen pakket te laten delen in het hoofddoel van SpotConcepts op locaal of regionaal niveau.
Voorbeelden van onze Concepten zijn o.a.

  • nl, Massagesspot.nl, massageschildersspot.nl, vloerspot.nl, schildersspot.nl en er zullen er nog veel volgen.
  • SpotConcepts zal ook in België, Duitsland concepten gaan uitrollen.

Verdien geld door het aanbrengen van nieuwe deelnemers.
Ruime vergoedingen tot wel  € 50,= per jaar per aangebrachte deelnemer.
Gebruik van ons promotiemateriaal.
Toegang tot onze digitale acquisitie lijsten in jouw regio.
Aanmelding is gratis.

En wordt ook SpotConcepts Affiliate marketeer.

Voor meer informatie neem contact info@spotconcepts.nl